Verlenging voor On Your Feet!

get on your feetStage Entertainment heeft aangekondigd dat On Your Feet! nu verlengd is tot en met eind juni van dit jaar. De musical is op 27 oktober 2017  feestelijk in première gegaan in het Beatrix Theater.Afgelopen week beleefde Tommie Christiaan nog zijn persoonlijke première als Emilio Estefan, een rol die hij deelt samen met Jim Bakkum. Onlangs werd er nog een castalbum uitgebracht van de musical.

On Your Feet! bevat alle iconische popsongs van Gloria Estefan en Miami Sound Machine zoals ‘Conga’, ‘Dr. Beat’, ‘Rhythm is Gonna Get You’, ‘Get On Your Feet’ en ‘Coming out of the Dark’. On Your Feet! is alleen te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Voor meer informatie over de musical en voor kaarten ga je naar www.onyourfeet.nl.

Lees ook:Première On Your Feet!
Lees ook:Vajèn is Gloria Estefan!
Lees ook:Ook Tommie Christiaan in On Your Feet!
Lees ook:Jim Bakkum wordt Emilio Estefan in On Your Feet!
Lees ook:Nurlaila Karim en Ellen Evers in On Your Feet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>