Best Of Theater Terra in POPconcert

Dit seizoen brengt Theater Terra Het Grote Terra POPconcert in de theaters. De meest populaire personages en liedjes uit de familiemusicals passeren nogmaals de revue in dit grote liedjesspektakel. Meer dan 500.000 kinderen over de hele wereld waren de afgelopen jaren getuige van deze musicals van Theater Terra. Het POPconcert wordt een muzikale show waarin Kikker, Kleine Ezel, Muis, Dolfje Weerwolfje en alle vriendjes het publiek mee terug nemen naar hun avonturen. Ook wordt er een preview gegeven van de nieuwe voorstelling van Theater Terra Kikker en zijn vriendjes, die februari 2009 in première gaat.

Het Grote Terra POPconcert gaat op zaterdag 4 oktober 2008 in première
in De Meervaart in Amsterdam en is nog tot en met december 2008 te zien
door heel Nederland.

 

Lees ook:The Best of…
Lees ook:Dolfje Weerwolfje weer als musical op de planken
Lees ook:Laatste boek Max Velthuijs wordt familiemusical
Lees ook:Ara Halici in Dolfje Weerwolfje
Lees ook:Kikker en zijn vriendjes in premiere

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>