Verkleed in oranje? 50% Korting!


Koninginnedag in Utrecht afsluiten met een musical? Dat kan! De musical Footloose staat namelijk die avond in de Stadsschouwburg Utrecht. Ben je in het oranje verkleed en koop je op donderdagavond 30 april je kaartje aan de kassa van de Stadsschouwburg, dan krijg je 50% korting!

Diegene met de allermooiste outfit ontvangt bovendien een fantastisch Footloose-pakket met allerlei leuke gadgets. De moeite waard dus. De voorstelling op 30 april begint om 20:00. Wij zouden wel op tijd komen, want vol=vol natuurlijk!

Lees ook:John wordt toch alternate Joseph!
Lees ook:Musicalavondje bij Mooi! Weer de Leeuw
Lees ook:Win op Twitter!
Lees ook:Kim-Lian keert terug in Fame
Lees ook:Jeroen Phaff in Tijd voor Twee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>