Paul Boereboom geeft masterclass voor kids


Paul Boereboom, die momenteel Ryan in High School Musical speelt, geeft op zaterdag 25 april a.s. van 15.00 – 17.00 uur een exclusieve Masterclass4Kids bij Coach4Kids in Breukelen.

De Masterclass is bestemd voor de kinderen die in Breukelen en Mijdrecht theaterlessen krijgen. Tijdens de Masterclass4Kids krijgen de kinderen les van Paul maar kunnen zij hem ook vragen stellen over zijn rol in High School Musical en zijn carrière. Aan het eind van de Masterclass is er een moment om foto’s te maken en handtekeningen te vragen waarvoor vanaf 17.00 uur ook alle andere kinderen uit Breukelen en omstreken welkom zijn.

Paul Boereboom studeerde aan de Dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam en volgde spel-workshops bij Gosschalk, Van den Ende en Hajo Bruins. Hij deed ervaring op in verschillende theatershows, opera’s en musicals zoals Aïda, Mamma Mia!, De TijdAffaire, Barcelona, Rock Around the Clock en Meer dan Brood Alleen. Na zijn studie was hij in veel musicals te zien.

Daarnaast was Paul in Nederland en Duitsland in meer dan 100 verschillende tv-shows te zien, deed mee aan het Musical Awards Gala 2001, 2002, 2004 en 2008 en was te zien in Musicals in Ahoy 2002 en het Nationaal Songfestival 2001 en 2003. Voor zijn rol als Kick in Love Me Just a Little bit More werd Paul in 2005 genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award in de categorie Aanstormend Talent.

Foto: Govert de Roos

Lees ook:CD voor Nederlandse cast High School Musical
Lees ook:Paul Boereboom alternate Link Larkin in Hairspray
Lees ook:High School Musical deelt rapporten uit
Lees ook:Joop van den Ende Academy KIDS aankomende zomer van start
Lees ook:Nederlandse Troy en Gabriella bekend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>