Chatten met Casey Francisco!


Na de eerste succesvolle chat op 9 juni met Daphne Flint, is het vanmiddag (woensdag 10 juni om 15.00 uur) de beurt aan Casey Francisco (Jesus Christ Superstar). Casey zal in februari 2010 in Carré met de Disney’s Musical Sing-a-Long staan. Je kunt Casey Francisco live-stream volgen en vragen stellen. Kom alles over deze musicalster te weten!

In het kader van de Carré Musical 10-daagse organiseert Koninklijk Theater Carré vanaf 9 t/m 18 juni chatsessies met musicalsterren die komend seizoen in Carré staan. Het publiek kan inloggen via www.theatercarre.nl/site/chat.php

Meer informatie over de Carré Musical 10-daagse kun je vinden op www.theatercarre.nl/musical10daagse.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Chatten met Peter Lusse!
Lees ook:Chatten met Crazy Shoppers Casey en Tony
Lees ook:Chatten met Annick Boer!
Lees ook:Chatten met Doris Baaten!
Lees ook:Chatten met Jeremy Sno!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>