Sinterklaas weer in musical!


Traditiegetrouw brengt Van Hoorne Theaterproducties in november en december een echte Sinterklaas musical! Dit jaar Karel de Kok en de Gouden Staf van Sinterklaas. Een hilarische musical boordevol aanstekelijke liedjes, dansjes, humor en natuurlijk SINTERKLAAS!
Het is weer bijna 5 december en traditiegetrouw slapen Sinterklaas en zijn pieten deze periode bij Koning Klaagmaarniet op het kasteel. De mooiste kamer wordt klaar gemaakt, de pakjes gaan in de grootste pakjeskamer en het paard krijgt een mooi plekje in de Koninklijke stallen. Alles loopt zoals het hoort te lopen op het kasteel. Maar dan ontdekt Prutspiet dat er iets vreemds aan de hand is met de staf van Sinterklaas! Heeft het misschien iets te maken met het vreemde gedrag van Loodpieter, de tweelingbroer van Prutspiet? Kunnen Karel de Kok en zijn vrienden op tijd een oplossing bedenken, voordat Sinterklaas te weten komt wat er aan de hand is? Hoe zal dit spannende Sinterklaasavontuur aflopen?

Het is alweer de vijfde Sinterklaasmusical op rij van de makers van de succesvolle voorstellingen Roodkapje De Musical en Hans & Grietje De Musical. Leeftijd vanaf 3 jaar. Meer informatie over deze voorstelling en de tourlijst kunt u vinden op www.VanHoorneTheaterproducties.nl en www.KareldeKok.nl

Lees ook:Sinterklaas in de leukste familiemusical
Lees ook:Voorstellingen theaterseizoen 2014-2015 Van Hoorne Entertainment bekend
Lees ook:Het SinterklaasTheater presenteert de cast van “Sinterklaas en de Malle Mijter”
Lees ook:Sinterklaas bezoekt Mary Poppins op 5 december
Lees ook:Veel musicalsterren in ‘Sinterklaas en het Pieten Mysterie’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>