Chatten met Tommie Christiaan op 21 april

Koninklijk Theater Carré organiseert op woensdag 21 april een chatsessie met musicalster Tommie Christiaan. Tommie Christiaan is momenteel te zien als Dean Hyde in de hitmusical All Shook Up – Love Me Tender. Christiaan was eerder te zien in ondermeer Musicals in Ahoy, Dirty Dancing en hij vertolkte de hoofdrol in Disney’s High School Musical. Voor deze rol kreeg Christiaan een nominatie voor de John Kraaijkamp Musical Awards in de categorie Aanstormend Talent.

Musicalliefhebbers kunnen, tijdens de chatsessie, al hun vragen stellen aan deze veelzijdige artiest. Hij is vanaf 16.00 uur livestream te volgen. Het publiek kan inloggen via de site van Carré of rechtstreeks via www.theatercarre.nl/NL/webchat

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Chatten met Mariska van Kolck
Lees ook:On Your Feet: Speelschema Jim & Tommie (december)
Lees ook:Chatten met Wieneke Remmers en Rein Kolpa
Lees ook:Paul Boereboom geeft masterclass voor kids
Lees ook:Weer ‘Musical 10-daagse’ bij Theater Carré

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>