Chatten met Wieneke Remmers en Rein Kolpa

Koninklijk Theater Carré organiseert op vrijdag 14 mei een chatsessie met Wieneke Remmers en Rein Kolpa. Wieneke Remmers (Maria) en Rein Kolpa (Kapitein Von Trapp) vertolken momenteel de hoofdrollen in de musical The Sound of Music.

Remmers was eerder te bewonderen in producties als Annie, De Jantjes, Into the Woods en Doornroosje. Ook ontving ze tot drie keer toe een nominatie voor een John Kraaijkamp Musical Award. Kolpa speelde vele opera- en operetterollen en was onder andere te zien in de musicals 3 Musketiers, Les Miserables en 42nd Street.

The Sound of Music is van donderdag 6 t/m zondag 16 mei te zien in Carré. Musicalliefhebbers kunnen het liefdeskoppel op 14 mei vanaf 17.00 uur livestream volgen. Chatten kan via www.theatercarre.nl/NL/webchat

Foto: Roy Beusker

Lees ook:Wieneke Remmers speelt vanavond in The Sound of Music
Lees ook:Rein Kolpa en Wieneke Remmers in de Bijenkorf Rotterdam
Lees ook:200 edelweissjes voor 200 voorstellingen
Lees ook:Onderweg met Maria
Lees ook:Wieneke Remmers vaker te zien in The Sound of Music

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Chatten met Wieneke Remmers en Rein Kolpa

 1. Pingback: Chatten « Spotjes weblog @ http://blog.spotje.net

 2. Maaike

  Ik heb het gemist. kan ik de webchat van Wieneke en Rein nu ergens terug zien???

    /   Reply  / 
  1. Angel Mulder Auteur

   Volgens mij niet, maar ik zal eens voor je informeren…

     /   Reply  / 
 3. Maaike

  Oke dankje wel, ik ben benieuwd!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>