Chatten met Mariska van Kolck

Koninklijk Theater Carré organiseert op vrijdag 21 mei een chatsessie met musicalster Mariska van Kolck. De musical Chicago is van vrijdag 21 mei tot en met maandag 24 mei te zien in Carré.

Mariska van Kolck speelt Roxie Hart in de hitmusical Chicago. Van Kolck speelde in talloze producties waaronder De Jantjes, Ciske de Rat, Wat Zien Ik?!, Beauty and the Beast. Ook was ze te zien op televisie zoals ‘Wie ben ik?’ en in de bioscoopfilm ‘Pipo en de P-P- Parelridder’. De veelzijdige artiest maakt op maandag 7 juni kans op een Musical Award voor Beste Vrouwelijke hoofdrol (Chicago). Fans kunnen van Kolck vanaf 15.00 uur het hemd van het lijf vragen. Ze is ongeveer een half uur livestream te volgen. Wil je chatten met Mariska? Dan kan je 21 mei 15:00 inloggen via de site van Carré: www.theatercarre.nl.

Lees ook:Chatten met Mariska van Kolck!
Lees ook:Mariska van Kolck kruipt in de huid van Karen Carpenter
Lees ook:Ciske wint maar liefst 7 Awards!
Lees ook:Mariska van Kolck keert terug als tante Jans
Lees ook:Winnaars Musical Awards 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>