Weer ‘Musical 10-daagse’ bij Theater Carré

Op zaterdag 5 juni gaat de Musical 10-Daagse weer van start bij Koninklijk Theater Carré. Musicalliefhebbers krijgen korting op nieuwe musicals en maken kans op geweldige prijzen, tot en met maandag 14 juni. Ook zijn er live webchats met musicalsterren.

Tijdens de Musical 10-daagse, van 5 juni t/m ma 14 juni, zijn kaarten te koop met 10% korting voor de volgende musicals: Crazy Shopping, Petticoat, Legally Blonde, Toon! en Spamalot (laatstgenoemde is exclusief in vijf theaters te zien). Deze korting geldt voor bepaalde voorstellingen.

Bij aankoop van een kaartje tijdens de Musical 10-daagse maakt men elke dag kans op een dagprijs. De dagprijzen bestaan uit een meet & greet met cast, rondleiding achter de schermen, vaart met diner en voorstelling naar keuze met de Carréboot, privé rondleiding door de stad en een diner arrangement. De hoofdprijs is een weekendje weg voor twee personen naar Schotland, hét land waar Monthy Python’s Spamalot op gebaseerd is. De winnaars worden bekendgemaakt op www.carre.nl.

Musicalfanaten kunnen hun favoriete musicalster het hemd van het lijf vragen tijdens de webchat. De artiest zit in de speciale Carré webchat room waarbij hij/zij live is te zien en álle vragen beantwoordt. Men kan inloggen via www.theatercarre.nl/NL/webchat

di 8 juni, 16.00 uur             Joey Schalker uit Legally Blonde
woe 9 juni, 16.00 uur         John Kraaijkamp Musical Awards presentator Frits Sissing
do 10 juni, 16.00 uur          Roy van Iersel uit Legally Blonde
vrij 11 juni, 16.00 uur         Paul Groot uit Spamalot
ma 14 juni, 16.00 uur         Antje Monteiro uit Crazy Shopping

Meer informatie en actievoorwaarden: www.theatercarre.nl/musical10daagse

Lees ook:Chatten met Doris Baaten!
Lees ook:Chatten met Casey Francisco!
Lees ook:Chatten met Peter Lusse!
Lees ook:Chatten met Crazy Shoppers Casey en Tony
Lees ook:Chatten met Annick Boer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>