Handtekeningen jagen op de Uitmarkt

Dit weekend kun je op De Uitmarkt handtekeningen scoren van diverse musicalsterren zoals Freek Bartels en Suzan Seegers. De Uitmarkt is de opening van het nieuwe culturele seizoen en vindt dit jaar plaats van vrijdag 27 augustus tot en met zondag 29 augustus in de Amsterdamse binnenstad.

Zoals elk jaar zal er ook dit keer, speciaal voor alle theaterliefhebbers in Nederland, een informatiestand van Joop van den Ende Theaterproducties te vinden zijn op het terrein van het Museumplein. Deze stand is zaterdag 28 augustus en zondag 29 augustus vanaf 12.00 uur te bezoeken. Terwijl de musicalhits op de achtergrond te horen zijn kunnen alle bezoekers meedoen aan de verschillende activiteiten die gepland staan. Zo kan je door middel van o.a. de musical quiz kennismaken met de nieuwe theaterproducties van dit seizoen en kan je op de foto verkleed als Mary Poppins, als rockster uit We Will Rock You, als Cagelle uit La Cage aux Folles of als Zorro.  Ook zijn er verschillende signeersessie met musicalacteurs gepland, zijn er leuke prijzen te winnen en worden er spelletjes georganiseerd zoals het “Supercal… Letterspel”.

Zondagmiddag wordt er tussen 14.00-15.00 door verschillende musicalacteurs gesigneerd bij de stand van Joop van den Ende Theaterproducties. Er zal worden gesigneerd door Jon van Eerd, Stanley Burleson, Jamai, Renee van Wegberg, Suzan Seegers, Freek Bartels en Mike Weerts.

De Uitmarkt wordt zondag feestelijk afgesloten met de Musical Sing-a-Long om 21.15 uur op het grote podium op het Museumplein, die ook live op televisie wordt uigezonden.

Lees ook:Openbare audities voor de Billy Elliot sCOOL tijdens Uitmarkt
Lees ook:Nieuwe musicalproducties op de Uitmarkt
Lees ook:Gratis WiFi op de Uitmarkt namens Moeder, Ik Wil Bij De Revue
Lees ook:‘Saturday Night Fever’ stopt eerder
Lees ook:Kom je musicalkennis testen in de ‘Musical Escaperoom’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>