Meet & Greet de cast van ‘We Will Rock You’

Fan van We Will Rock You of een van de castleden? Dan is dit je kans om de cast te ontmoeten. De hoofdrolspelers van We Will Rock You zijn a.s. zaterdag vanaf 15.30 uur in Hoog Catharijne in de Clarentuin en zullen om 16.00 uur ook diverse prijzen verloten!

Je kan een praatje maken met John Vooijs, Charly Luske of Rutger Le Poole. Of misschien wil je wel op de foto met Antje Monteiro, Floortje Smit of Marjolein Teepen? Om 16:00 verloten ze diverse prijzen, waaronder een gesigneerd WWRY t-shirt, een gesigneerde CD en kaarten voor de show.

Dit alles in het teken van de Hoog Catharijne We Will Rock You weken, die op 10 januari van start zijn gegaan. Dit houdt in dat je bij alle deelnemende winkels in Hoog Catharijne bij besteding van €10,- een kortingsvoucher krijgt voor de rockshow We Will Rock You. De Hoog Catharijne weken lopen van 10 januari t/m 31 januari. Voor de deelnemende winkels kijk op www.hoogcatharijne.nl

Lees ook:Win een gesigneerd programmaboek van The Full Monty!
Lees ook:Serious Request: Bieden op een Meet & Greet met Joseph!
Lees ook:Handtekeningen jagen op de Uitmarkt
Lees ook:Kaartverkoop ‘Op zoek naar Zorro’ vrijdag van start!
Lees ook:Na Charly Luske ook WWRY’s Paul Turner in TVOH

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>