Laatste voorstelling Kruimeltje op 5 mei

Op donderdag 5 mei zal de musical Kruimeltje voor de laatste keer te zien zijn in Theater de Efteling. Onlangs werd de musical wegens succes nog verlengd tot begin mei en werd de 100.000ste bezoeker feestelijk ontvangen.

Kruimeltje is een aangrijpend verhaal van Chris van Abkoude over een straatschoffie dat probeert te overleven. Zijn moeder heeft hem afgestaan als baby en zijn vader heeft hij nooit gekend. Maar daar komt verandering in!

In 2009 startten Rick Engelkes Producties (REP) en Efteling Theaterproducties een unieke samenwerking om een nieuwe oorspronkelijke musical te produceren gebaseerd op het bekende boek. Eind november vorig jaar ging de voorstelling in première in Theater de Efteling. Meer informatie via http://www.kruimeltje.nl.

Opvolger van Kruimeltje gaat Droomvlucht de Musical worden. Deze voorstelling is een samenwerking tussen de Efteling en Stage Entertainment en is vanaf 1 oktober in Theater de Efteling te zien.

Lees ook:Kruimeltjes doen “bengeltjes-test”
Lees ook:Zoektocht naar Kruimeltje begonnen
Lees ook:Eric Bouwman en Sjoerd Pleijsier in ‘Kruimeltje’
Lees ook:Musical over Kruimeltje in de maak
Lees ook:Avro komt met “Wie wordt Kruimeltje?”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>