Win kaarten voor de musical ‘Fela!’ in Carré

Carré haalt 9 tot en met 24 juni in samenwerking met het Holland Festival de Broadway hitmusical Fela! naar Amsterdam. Een uitdagende mix van muziek, dans en theater over het leven van de legendarische, Nigeriaanse muzikant en politiek activist Fela Kuti, die in de woelige jaren zeventig met zijn Afrobeat de wereld veroverde. Jij kunt deze week via Musicalblog.nl en twitter kans maken op kaarten voor deze musical!

Kuti nam het in zijn politieke teksten op tegen het militaire regime in Nigeria en groeide uit tot de vertolker van de onvrede onder de Afrikaanse massa’s die werden onderdrukt door een nieuwe elite van postkoloniale machthebbers. Onder regie van Tony Award winnaar Bill T. Jones wordt een wervelende en sexy show opgevoerd, waarin Kuti’s moed, passie en strijdbaarheid onvervalst krachtig doorklinken in de grenzeloze energie van de muziek. Voor meer informatie, kijk op de website http://www.theatercarre.nl

WIN!
Wij geven deze week 2 x 2 kaarten weg voor de premiere-avond van Fela! op 10 juni in Theater Carré! Wil jij kans maken op deze kaarten, dan kan dat zelfs op twee verschillende manieren. Of je mailt ons je adresgegevens via [email protected] ovv Fela! en/of je doet mee aan de retweet en win actie op Twitter (beiden mag natuurlijk ook!) Volg in dat geval zowel @Musicalblognl als @theatercarre op Twitter en tweet de volgende zin: Ik volg @Musicalblognl én @theatercarre en maak met deze tweet kans op 2 kaarten voor de musical Fela! op 10 juni. RT tot 7 juni!
Retweeten mag zo vaak je wilt, deelname per email slechts 1 inzending per adres! De winnaars krijgen uiterlijk 8 juni bericht per email of twitter.

Lees ook:Win 2 kaarten voor de musical ‘Je Anne’
Lees ook:Win op Twitter!
Lees ook:Win kaarten voor Spamalot!
Lees ook:Win kaarten voor Havana Rakatan!
Lees ook:Vanmiddag chatten met musicalster uit Fela!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>