Theater Terra komt met Spuit Elf

Theater Terra gaat de familiemusical Spuit Elf brengen. Spuit Elf is gebaseerd op het boek van Harmen van Straaten waarin een klein brandweerolifantje heldendaden verricht. De musical is vanaf oktober 2011 te zien.

Het verhaal;  Spuit Elf is een kleine olifant die net als de grote olifanten bij de brandweer wil werken. Maar Spuit Elf is eigenlijk nog te klein en hij komt ook vaak te laat. Dan is de brandweerwagen al weg. Als de brandweerolifanten de grote brand in het gemeentehuis niet kunnen blussen, dan hebben ze Spuit Elf ineens nodig. En dan laat hij zien dat een kleine olifant, grote dingen kan doen.

Theater Terra brengt al ruim dertig jaar familiemusicals met poppenspel. Bekende producties zijn Kikker, Kleine Ezel, Muis en Dolfje Weerwolfje. Spuit Elf speelt vanaf oktober 2011 tot februari 2012. De premiere is zoals altijd in Theater De Meervaart in Amsterdam.

Mer informatie via http://wwww.theaterterra.nl

Lees ook:Best Of Theater Terra in POPconcert
Lees ook:The Best of…
Lees ook:Het Kerstverhaal Kleine Ezel in het theater door Theater Terra
Lees ook:Nieuwe familiemusicals van Theater Terra
Lees ook:Een POPconcert voor kleuters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>