Publiek kan afscheid nemen van John Kraaijkamp sr in DeLaMar

Publiek kan vrijdag 22 juli van 11.00 uur tot 13.00 uur afscheid nemen van Johnny Kraaijkamp sr. in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Deze wordt gevolgd door een besloten herdenkingsdienst in de Mary Dresselhuys zaal.

De crematie zal zaterdag plaatsvinden in besloten kring. Johnny Kraaijkamp sr. stierf gisteren op 86-jarige leeftijd. Tijdens zijn lange carrière speelde Kraaijkamp vele malen in het voormalige Nieuwe de la Mar Theater. Zo speelde hij bijvoorbeeld in 1991 samen met Mary Dresselhuys in Hoog Tijd. In december 2004 speelde Kraaijkamp zijn laatste toneelstuk in dit theater. The Price was zijn 42ste (toneel) productie. Het was zijn persoonlijke wens dat het publiek in het DeLaMar Theater afscheid van hem kan nemen.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Speciale John Kraaijkamp foyer in DeLaMar Theater!
Lees ook:John Kraaijkamp vereeuwigd in DeLaMar
Lees ook:Laatste voorstellingen Ciske de Rat in DeLamar Theater
Lees ook:Filmpje: I’d do anything – Afscheid Tara
Lees ook:Eerste kaartje ‘La Cage aux Folles’ verkocht

1 Reacties // Reageer

One thought on “Publiek kan afscheid nemen van John Kraaijkamp sr in DeLaMar

  1. teunita

    in wendige deelneming met het verlies met u opa en vader en schoonvader de kommede tijd veel sterkte het is met geen pen te beschrijven hoe die is overleden ik zelf ook in 2010 me opa verloren aan 72 jarige leeftijd en me oom aan 54 jarige leeftijd en me oma 76e leeftjd veel sterkte

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>