Bas Muijs en Richard Groenendijk in show over Yab Yum

Bas Muijs, Richard Groenendijk en Nelly Frijda zullen te zien zijn in een muzikaal circus over het Amsterdamse bordeel Yab Yum. De show gaat Circus Yab Yum heten en zal volgend jaar zomer te zien zijn. Producent is Henk van der Meijden.

Yab Yum is het bekendste bordeel van Nederland met Theo Heuft aan het roer. Porno zal er in de musical echter niet te zien zijn. De show is dan ook geschikt voor kinderen. Annick Boer en Ziarah Janssen hebben ook een rol in deze circusvoorstelling met zang bemachtigd.

Juist de circus vorm in de sfeer van Moulin Rouge, Burlesque en Fellini biedt de mogelijkheid om alle extravagante facetten van werelds beroemdste bordeel te laten zien. Onverbloemd realistische scènes, spectaculaire dansnummers en internationaal bekroonde circusacts. “Alles is komedie” in Yab Yum, een spectaculaire show voor de hele familie, waarin niets is wat het lijkt …. ! Komt dat zien … Komt dat zien, meldt de producent.  Klinkt als een bijzondere voorstelling, zoals Cirque Stiletto.

Circus Yab Yum gaat op 28 augustus in première in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Lees ook:Musical Yab Yum, Circus van de Nacht in Carré
Lees ook:Musical over bordeel YabYum
Lees ook:Yab Yum: Variété met een grote V!
Lees ook:Theater M-Lab presenteert CIRCUS
Lees ook:Trailer: War Horse

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bas Muijs en Richard Groenendijk in show over Yab Yum

 1. Sannie Bloem

  Lijkt mij een bijzondere productie, inderdaad! Ben vooral benieuwd naar de uitwerking van het pikant-spannende in combinatie met de familie-beleving.

  Je kunt overigens heel mooie kaarten krijgen voor de voorstellingen in Carré, je zit dan voor twee personen op de eerste rang voor €34,50
  p.p.! Kijk even op:
  http://www.ticketveiling.nl/yab-yum/yab-yum-het-circus-van-de-nacht

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>