Zoektocht naar Annie bij RTL Telekids

Vanaf zondag 6 mei is de spannende casting voor de vertolkster van het roodharige weesmeisje Annie te zien bij RTL Telekids. In het programma ‘De Zoektocht Naar De Beste Musical Kids, De Meideneditie’ geeft presentatrice Keet! zes weken lang een kijkje achter de schermen bij de audities van de nieuwe musical ‘Annie’.

Uit de vele aanmeldingen zijn honderd musicaltalentjes geselecteerd die strijden om de felbegeerde hoofdrol. Keet! is bij de audities aanwezig om de kids aan te moedigen en een hart onder de riem te steken. Daarnaast zijn er interviews te zien met de jonge talenten en hun ouders over hoe de audities zijn gegaan, hoe spannend zij het vinden en wat zij in de toekomst willen bereiken. RTL Telekids is te zien op zondag om 10.10 uur.

Lees ook:Wie O Wie Zingt Do-Re-Mi van start
Lees ook:Keet! hoofdrol in nieuwe Van Hoorne Entertainment musical Hans & Grietje
Lees ook:Keet wordt Glinda in ‘Wicked’
Lees ook:Belgen op zoek naar Annie
Lees ook:Weer een hoofdrol voor Keet!

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Zoektocht naar Annie bij RTL Telekids

 1. Iris van Dijk

  Heey,
  ik wil wel meedoen! kan het nog? ik ben 13
  jaar.

    /   Reply  / 
 2. Sethe

  Hallo mijn grootste droom om in een musical te spelen
  Kan ik me nog aan melden ik ben 12 jaar

    /   Reply  / 
 3. latoya rokette

  ik zal heel graag auditie doen voor de musical
  ik ben 14 en hou heel veel van acteren
  ik hoop dat ik contact met jullie krijg

    /   Reply  / 
 4. britny chermanii

  ik doe mee met de auditie op 12 mei,je kan je niet meer inschrijven al sinds 8 april.

    /   Reply  / 
 5. zara

  heey!
  ik weet niet of het nog kan maar ik wil ook heel erg graag meedoen aan annie de musical. ik ben 11 jaar en ik heb al een keer eerder meegedaan aan een musical en ik kreeg een best grote rol

    /   Reply  / 
 6. India

  Op het toneel staan is voor mij alles. Elke nacht droom ik wel over in musicals spelen. Ik hoef niet perce de hoofdrol.Ik kan ook wel dansen en een beetje zingen. Ik zou het zo te gek vinden als ik mee mag doen met deze musical !!! Ik ben 13 jaar en niet zo heel erg groot. Ik heb blond lang haar. Ik hoop dat u mij terug mailt. Als u foto wilt kan ik dat ook nog sturen. dnak u wel groetjes India.

    /   Reply  / 
 7. van eijk

  We wachten al 4 jaar op audities van annie en ik zie nu pas dat er weer gezocht wordt….
  en jammergenoeg is de inschrijving gesloten. Sta ingeschreven op jullie nieuwsbrief, maar heb geen info ontvangen.

  Is het nog mogelijk om auditie te doen?

    /   Reply  / 
  1. Sophie

   hoe krijg jij een nieuwsbrief?xx

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>