Willemijn Verkaik (Wicked) treedt op bij Nationale Ontvangst André Kuipers

Willemijn Verkaik en André Kuipers trotseren samen de zwaartekracht. Willemijn Verkaik is namelijk het sluitstuk tijdens de Nationale Ontvangst van astronaut André Kuipers op donderdag 30 augustus in Noordwijk. Zij zingt speciaal voor hem het toepasselijke nummer uit de musical Wicked ‘Ik Lach om Zwaartekracht’.

“Ik vind André Kuipers een held en het is een hele eer om voor hem op te mogen treden met het nummer ‘Ik Lach om Zwaartekracht’. In Wicked wek ik de illusie dat ik de zwaartekracht kan trotseren, André was daarentegen echt 193 dagen buiten de atmosfeer gewichtloos. Ik zou hem graag willen vragen hoe dat voelt”, aldus Willemijn Verkaik.

Morgen vindt de Nationale Ontvangst van Kuipers op en rond de Koningin Wilhelminaboulevard in Noordwijk plaats. Ook Kroonprins Willem-Alexander is aanwezig in Noordwijk om astronaut André Kuipers te verwelkomen. De ontvangst wordt georganiseerd door Het Comité Nationale Ontvangst André Kuipers. In dit comité zijn de gemeente Noordwijk, ESTEC (het technisch hart van de Europese Ruimtevaart Organisatie ESA), Space Expo, The Netherlands Space Office en de Dutch Aviation Group verenigd.

Lees ook:Willemijn Verkaik ontmoet André Kuipers (foto)
Lees ook:Video: Willemijn Verkaik maakt verwachtingen waar!
Lees ook:Kick Off van ‘Wicked’ in Scheveningen (de foto’s!)
Lees ook:Willemijn Verkaik is ‘Wicked Personality 2011′ geworden
Lees ook:1000 keer Wicked voor Willemijn Verkaik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>