Musical MIJN HEMEL! in M-Lab

Theatergroep Parbleu! is van 2 t/m 7 oktober 2012 opnieuw te gast in M-Lab in Amsterdam-Noord met de nieuwe, zelf geschreven, muziektheaterproductie MIJN HEMEL!MIJN HEMEL! speelt zich af in de hemel, althans, een hemel. Met bewoners, personeel en nieuwkomers. Aardse overwegingen en hemelse gedachten wisselen elkaar af. Terugkijken op het aardse leven gebeurt met en lach en een traan. In de hemel zijn is immer onomkeerbaar en verloren geliefde terugzien uitgesloten. Of toch niet? Niets is wat het lijkt in deze hemel. Mocht er in deze voorstelling al een boodschap van ‘boven’ komen, dan is het wel CARPE DIEM: Pluk De Dag!

Het script voor MIJN HEMEL! werd bedacht door de leden van Parbleu! en ontwikkeld door Merel Holl, Arjen Göbel en Bas Groenenberg, die ook voor de eindredactie en regie tekent. Bas Groenenberg regisseerde eerder bij Parbleu! de voorstellingen Illyria, Airport en Bad Girl en voor Van Hoorne Theaterproducties 1953 de Musical en Thomas de Stoomlocomotief. De choreografie wordt verzorgd door Myrthe Wissink en Maaike van Agteren en Arjen Göbel heeft de muzikale leiding.

Voor de muziek in MIJN HEMEL! worden nummers gebruikt van onder andere Coldplay, Paul McCartney, Joe Cocker, Jim Croce, BeeGees, Tavares, Rob de Nijs, Bløf, Mathilde Santing, Frans Halsema, Mylou Frencken en diverse musicalnummers.

MIJN HEMEL! is de 17e productie van Parbleu!, na onder andere drie musicals van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink, de muzikale theatershows Rock The Boat (2000), Airport (2009), de Shakespeare-musical Illyria (2004), A Chorus Line (2007) en Bad Girls (2010).

Meer info en kaarten www.m-lab.nl

Lees ook:‘Bad Girls de Musical’ in voormalige politieschool
Lees ook:Onder De Groene Hemel organiseert bijzondere winactie
Lees ook:Cast Onder de groene Hemel in Musical Sing-a-Long
Lees ook:The Sound of Music op Antwerpen Centraal
Lees ook:René van Kooten in musical Onder de Groene Hemel, met liedjes van Boudewijn de Groot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>