Premiere Les Misérables vanavond live te volgen

Vanavond is de wereldpremière van Les Misérables in Londen. Onder andere Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway en Amanda Seyfried zullen hierbij aanwezig zijn. Jij kunt hier ook bij zijn. Nou ja, online dan…

De première is namelijk live te volgen via de Facebook pagina of via het scherm hieronder. De film Les Misérables gaat op 10 januari in Nederland in première. Hou Musicalblog.nl in de gaten voor een leuke actie die er aan gaat komen!

Lees ook:Wicked komt met Wicked Messages App op Facebook
Lees ook:Veel sterren op rode loper bij première ‘Miss Saigon’!
Lees ook:Ben jij de grootste ‘Gleek’ op Musicalblog.nl? (WIN!)
Lees ook:Win kaarten voor de premiere van ‘Les Misérables’!
Lees ook:Video: Zuckerberg the Musical

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>