Musical met Oegandese kinderen in Haastrecht

In Concordia in Haastrecht is woensdagavond 27 februari een speciale uitvoering van de musical ‘De Verloren Zoon’ te zien. Zestien kinderen uit Oeganda zijn naar Nederland gekomen om samen met veertig kinderen uit de regio Helmond deze musical op te voeren. 

De groep maakt deel uit van ‘God’s singing Kids’ afgekort KISI, een initiatief dat in meerdere landen actief is. KISI Oeganda en KISI Nederland hadden de wens om ooit samen op te treden en nu hebben zij daarvoor een kans gekregen.

Vastenaktie Nederland maakte dit mogelijk en de Hapis (Haastrechts Platform voor Interkerkelijke Samenwerking) nodigde hen uit om ook naar Haastrecht te komen. De musical wordt in het Nederlands gezongen en gespeeld. De voorstelling begint om 19.00 uur, kaarten à 5,- euro (volwassenen), 2,50 euro (kinderen tot en met twaalf jaar) zijn verkrijgbaar aan de kassa vanaf 18.30 uur of te bestellen via [email protected]

Lees ook:100 kinderen zingen Hij Gelooft in Mij met Martijn Fischer en Chantal Janzen
Lees ook:Mary Poppins maakt opbrengst Kinderpostzegelactie 2010 bekend
Lees ook:Kinderen voor Kinderen-musical zamelt muziekinstrumenten in voor Stichting Kinderen Maken Muziek
Lees ook:Cast en publiek vieren 100ste voorstelling Kinderen voor Kinderen-musical Waanzinnig Gedroomd
Lees ook:Jeugdzorgkinderen gratis naar Sjakoo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>