CATS voor even terug in Nederland!

Op 31 mei en 1 en 2 juni aanstaande speelt Stichting MuBo de wereldberoemde musical CATS van Andrew Lloyd Webber, in De Muze in Noordwijk aan Zee.

De muziek, zang en dans in deze prachtige voorstelling, gebaseerd op de gedichten van T.S. Elliot, hebben al vele miljoenen wereldwijd weten te boeien.
En na de successen van My Fair Lady, Aida, A Christmas Carol en Jungle Boek, zet MuBo nu als eerste amateurgezelschap in Nederland deze monumentale klassieker op de planken in Noordwijk!

Cats vertelt het verhaal over een troep katten op een vuilnisbelt, die zich presenteren op hun jaarlijkse Jubikel Bal om uit te maken wie die ene kat is die via de Ionosfeer herboren mag worden. Het belooft een hartverwarmende voorstelling te worden. Laat deze kans niet lopen om de schitterende muziek, waaronder de wereldhit Memory, weer te horen en je weer eens helemaal op en top kat te voelen!

Kaarten voor deze voorstellingen zijn nu à €20,- verkrijgbaar via de website van De Muze, www.demuzenoordwijk.nl. Telefonisch reserveren kan ook, via 071-3646226.

De voorstellingen vinden plaats op de volgende data en tijden:
Vrijdag 31 mei, 20.15 uur
Zaterdag 1 juni, 14.00 uur
Zaterdag 1 juni, 20.15 uur
Zondag 2 juni, 14.30 uur (LET OP, afwijkende aanvangstijd!)

Lees ook:‘Jungle Boek de Musical’ in Noordwijk
Lees ook:Musical ‘Cats’ zoekt castleden
Lees ook:Audities Sunset Boulevard (Duin- en Bollenstreek)
Lees ook:Jungle Boek de Musical
Lees ook:Filmpje: I’d do anything – Sing Off Rachel en Samantha

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>