Audities Kruistocht in Spijkerbroek

Kruistocht in Spijkerbroek, de musical naar het beroemde boek van Thea Beckman, is de nieuwe productie van het Nationaal Jeugd Musical Theater. Na de succesvolle nationale tours van Sjakie en de Chocoladefabriek, Assepoester en Narnia de Musical start dit najaar de Nederlandse tour van Kruistocht in Spijkerbroek, met meer dan 80 voorstellingen in de periode september 2008 – juni 2009. Op 5 en 6 april worden er castings gehouden voor deze musical.

Naast het ensemble met jongeren van het NJMT, dat met 70 acteurs het grootste Nederlandse ensemble in een musical vormt, spelen in Kruistocht in Spijkerbroek 5 volwassen acteurs en verschillende kinderen met een grote rol, waaronder natuurlijk de hoofdrol; Dolf Wega, de held van het verhaal. Voor een aantal hoofdrollen houdt NJMT op zaterdag 5 en zondag 6 april aanstaande audities in Zaandam.

Er wordt gezocht naar talenten voor de volgende rollen:
Dolf Wega – De grote hoofdrol! Jongen tussen 14 en 24 jaar
Nicolaas van Keulen – Jongen tussen 14 en 20 jaar
Leonardo Fibancci – Mannelijke acteur tussen 16 en 25 jaar
Dom Anselmus – Mannelijke acteur tussen 25 en 40 jaar
Dom Thaddeus – Mannelijke acteur tussen 35 en 50 jaar
Bakker Gardulf /Romhild /Graaf van Genua – Mannelijke acteur tussen 30 en 40 jaar

Om je aan te melden voor de audities van Kruistocht in Spijkerbroek, stuur voor woensdag 2 april 2008 een mail naar [email protected]. Vergeet niet om je CV en enkele foto's (bij voorkeur uit theaterproducties) mee te sturen. Geef ook aan of je voorkeur hebt voor de audities op 5 of 6 april. Je ontvangt dan zo snel mogelijk bericht of je uitgenodigd bent voor de audities in de studio van NJMT, te Zaandam.

Lees ook:Jongens gezocht voor ensemble Kruistocht in Spijkerbroek
Lees ook:Audities jongens voor Kruistocht in Spijkerbroek
Lees ook:Cast Kruistocht in Spijkerbroek bekend
Lees ook:Dré Hazes jr opnieuw in Kruistocht in Spijkerbroek
Lees ook:Kinderen gezocht voor Kruistocht in Spijkerbroek (Harderwijk)

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Audities Kruistocht in Spijkerbroek

  1. Neeltje

    Jammer dat ik dit nu te laat zie!
    ik heb de film al een stuk of 10 keer gezien en heb er altijd al wel van gedroomd om mee te doen ! <3

    Groetjes Neeltje

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>