Audities jongens voor Kruistocht in Spijkerbroek


Weer een leuke auditiemogelijkheid voor je. Op 14 december vinden de audities plaats voor jongens voor de musical Kruistocht in Spijkerbroek. Je kunt je nog tot vrijdag a.s. aanmelden. Onderstaand alle informatie.

De Musical
Kruistocht in Spijkerbroek – De musical naar het beroemde boek van Thea Beckman, is de nieuwe productie van het Nationaal Jeugd Musical Theater. Na de succesvolle nationale tours van Sjakie en de Chocoladefabriek, Assepoester en Narnia de Musical is dit najaar de Nederlandse tour van Kruistocht in Spijkerbroek gestart, met meer dan 80 voorstellingen tot en met juni 2009.

De Cast
Het ensemble van Kruistocht in Spijkerbroek rouleert met meerdere casts. Vanaf maart 2009 start de derde cast, de zogenaamde Keulen cast. Hiervoor zijn in december audities voor ensemblerollen.

Hiervoor roepen we uitsluitend jongens / mannen van 14 tot 22 jaar op, om zich nu aan te melden via [email protected] Deze ensemble audities vinden plaats op zondag 14 december 2008 van 10.00-14.00 in de studio van het NJMT op de Zomerdijk 12 in Zaandam. Danservaring is vereist.

Let op: de meisjesrollen worden intern gecast bij het NJMT, voor meisjes heeft het dus geen zin om je aan te melden voor deze audities!

Aanmelden
Om je aan te melden voor de ensemble audities van de Keulencast van Kruistocht in Spijkerbroek, stuur uiterlijk vrijdag 12 december een mail naar [email protected] Vergeet niet om je CV en enkele foto’s (bij voorkeur uit theaterproducties) mee te sturen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk bericht of je uitgenodigd bent voor de audities in de studio van het NJMT te Zaandam.

Repetities
De repetities voor het nieuwe ensemble van Kruistocht in Spijkerbroek vinden plaats op vrijdagen, zaterdagen en zondagen in januari en februari 2009. Hou hier alvast rekening mee als je wilt auditeren.

Voor meer Audities kijk op het Musicalblog Auditieforum

Lees ook:Jongens gezocht voor ensemble Kruistocht in Spijkerbroek
Lees ook:Audities Kruistocht in Spijkerbroek
Lees ook:Kinderen gezocht voor Kruistocht in Spijkerbroek (Harderwijk)
Lees ook:Kruistocht in Spijkerbroek zoekt figuranten
Lees ook:Cast Kruistocht in Spijkerbroek bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>