Musicalblog Auditie- en castingforum is een succes

Begin vorige maand openden we het Musicalblog Auditie- en Castingforum. Dit forum blijkt een succes, want dagelijks mogen we vele bezoekers ontvangen op dit forum. Dit forum vol met auditie-oproepen is er niet alleen voor jou, maar ook door jou. Ben jij een producent en ben je op zoek naar talenten? Plaats je oproep op ons auditieforum. Of ben jij een leuke auditie of casting tegengekomen voor je collega talentjes? Plaats de oproep op het Musicalblog Auditie- en Castingforum.

Uiteraard is er op het forum ook ruimte om te discussieren over audities/producties en om ervaringen uit te wisselen. Heb je een klacht over een castingbureau, vragen over een auditie of een goede tip om je zenuwen onder bedwang te houden tijdens je auditie? Mag je auditie doen voor de rol van je dromen? Je kunt het er allemaal kwijt! Even registreren, inloggen en reageren maar. Neem snel een kijkje op het Auditie- en Castingforum! Je vindt deze op http://forum.blog.nl/musical/. Bookmark die pagina! Of plaats de widget op je eigen website.

Lees ook:Het Musicalblog Auditieforum is geopend!
Lees ook:Oproep ‘Madonna the Musical’ is oplichting!
Lees ook:Kinderen gezocht voor Musical Benefiet Concert
Lees ook:Audities: Kinderen von Trapp voor The Sound of Music
Lees ook:Video: JEANS Kidz Promo en Auditie oproep

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>