Auditie oproep: Cast voor musical Blood Brothers

Productiebedrijf Niehe – Van Lambaart gaat de musical Blood Brothers in het seizoen 2014-2015 in de theaters brengen. Voor deze musical zoeken zij professionele acteurs/zangers (m/v), die goed kunnen bewegen en die een afgeronde MBO/HBO opleiding hebben als uitvoerend artiest. De speelleeftijd varieert van 20 tot 45 jaar.

Blood Brothers is een musical uit 1983, geschreven door Willy Russel. Het verhaal is losjes gebaseerd op het boek Les Frères Corses, geschreven door Alexandre Dumas in 1844. Het vertelt het verhaal van tweelingbroers Mickey en Edward, die bij hun geboorte worden gescheiden en opgroeien in totaal verschillende milieus. Het lot heeft bepaald dat ze weer worden herenigd in hun volwassen leven. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen de beide broers. Echter lopen de spanningen hoog op wanneer de broers verliefd worden op dezelfde vrouw met dramatische gebeurtenissen tot gevolg. In 1998 is er al een musicalversie uitgebracht door Joop van den Ende onder de naam Bloedbroeders. Danny de Munck speelde hier een van de hoofdrollen in.

Aanmelden kan voor 3 februari aanstaande door je CV met een recente foto te sturen naar [email protected].
Uiterlijk 7 februari wordt bekend gemaakt of je uitgenodigd wordt voor de eerste audities.

De audities zullen plaatsvinden op dinsdag 11, woensdag 12 en/of donderdag 13 februari aanstaande in Amsterdam.

De repetities zullen van start gaan vanaf december 2014.

Kijk voor meer informatie op http://niehevanlambaart.nl

Lees ook:Musical Blood Brothers in najaar 2012
Lees ook:Jonas Brothers naar Nederland
Lees ook:Audities: Nieuwe musical van STENT Producties
Lees ook:Vera Mann en Maike Boerdam in musical Hartsvrienden
Lees ook:Audities voor Anastacia de Musical

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>