Final Audition Call Musical Talent

Op zaterdag 7 juni aanstaande organiseert de NME foundation audities voor haar vooropleidingen; NME Kids in Training, NME Kids on Tour en de NME Junior Academie. Musicaltalenten die door de audities heen komen krijgen een jaar lang zang , dans en spellessen en staan aan het einde van het jaar in het theater met een musical!
De  NME foundation biedt getalenteerde kinderen en jongeren vanaf acht jaar oud een intensieve training in zang, dans en spel.  Als afsluiting van het jaar staat ieder talent met een musical in het theater. Dankzij de professionele begeleiding schitteren talenten op het podium en worden tegelijkertijd klaargestoomd voor vakopleidingen als de Dutch Academy of Performing Arts.

Een groot aantal leerlingen van NME Kids in Training, NME Kids on Tour en de NME Junior Academie is al succesvol in de professionele theater- en televisiewereld. Zo vertolken zij onder andere kinderrollen in producties als The Sound of Music, SpangaS en Kruimeltje. Andere talenten van de NME foundation zijn te bewonderen in The Voice Kids, Junior Songfestival en andere talentenjachten.

Talenten kunnen zich op www.nme-foundation.nl direct aanmelden voor de audities.

 

Lees ook:NME foundation start audities voor talentvolle jongeren
Lees ook:NME Summerschool uniek zomerproject vol zingen, dansen en acteren in Den Haag
Lees ook:Wereldpremiere Nieuwland de musical in aantocht
Lees ook:William Spaaij helpt bij zang en dansopleiding
Lees ook:Van de zomer weer musicallessen Joop van den Ende Academy Kids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>