Audities voor speciale Eindhovense musicalklas

Voor kinderen uit de regio Eindhoven met nét dat beetje extra zang-, acteer- en/of danstalent is er binnenkort Talentlab. In de eerste week van september kunnen kinderen van 8 t/m 15 jaar auditie doen voor deze nieuwe musicalgroep. Creatieve professionals van musicalschool Centrum voor Musical bieden deze kinderen de kans om zich verder te ontwikkelen in het musical vak. De lessen zullen resulteren in een spetterende musicalvoorstelling op de planken van het Parktheater van Eindhoven.

Centrum voor Musical startte drie jaar geleden met musicallessen voor alle kinderen van 6 t/m 15 jaar en is inmiddels een succes gebleken. Zangcoach Babette Holtmann: “We vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen bij ons mee kan doen. Maar sommige kinderen blijken toe aan een niveau hoger en dat gaan we ze nu dus bieden. Daarnaast loopt er in deze leeftijdscategorie harstikke veel ambitieus talent rond in onze regio. Deze kinderen kunnen nu nog nergens terecht om hun talenten verder te ontwikkelen.” Met de kinderen in Talentlab zal intensiever gewerkt worden en van deze talenten wordt net wat meer discipline gevraagd. Omdat hiervoor wel een minimaal niveau vereist is, houdt Centrum voor Musical audities voor deze talentgroep. Voor alle andere musicalgroepen geldt nog altijd dat elk kind welkom is om deel te nemen.

In juli 2016 zullen de kinderen van Talentlab hun musicalvoorstelling spelen voor een volle zaal in het Parktheater. Welke musical het wordt is nog geheim, maar vast staat dat het een onvergetelijke ervaring zal zijn.

Wil je graag auditie doen? Stuur dan een mail met daarin je naam, leeftijd, eventuele ervaring en motivatie naar [email protected]. Meer informatie is te vinden op www.centrumvoormusical.nl.

Lees ook:Nog meer goede doelen veilingen
Lees ook:Auditie-oproep Muziektheaterschool
Lees ook:Annie de Musical
Lees ook:NME Summerschool uniek zomerproject vol zingen, dansen en acteren in Den Haag
Lees ook:Renée van Wegberg ambassadrice voor Wereldpaviljoen op Floriade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>