Efteling zoekt bijna 200 extra kinderen voor gastrol in musical Pinokkio

Na een succesvolle reeks wordt de speelperiode van de sprookjesmusical Pinokkio verlengd. Het Italiaanse sprookje over de ondeugende houten pop zal ook nog in maart 2016 te zien zijn in het Efteling Theater. Elke voorstellingsdag spelen maar liefst 30 nieuwe kinderen eenmalig een gastrol in de musical. Inmiddels hebben 1300 kinderen een unieke gastrol gekregen. Voor de verlenging van de speelperiode is de Efteling op zoek naar bijna 200 extra kinderen die voor één dag willen schitteren op het podium. Alle kinderen die meespelen krijgen een workshop zang, dans en toneel van professionals en een exclusief kijkje achter de schermen in het Efteling Theater.

Een droom die uitkomt voor veel kinderen, zo ook voor de 9 jarige Bram uit Zundert die te horen kreeg dat hij mee mocht spelen in één van de voorstellingen. Hij kon het bijna niet geloven toen hij de post opende van de Efteling: http://www.efteling.com/media/video/gastrol-Pinokkio.flv

Meer informatie
Aanmelden voor een gastrol in de musical, tickets en nieuwe speeldata via efteling.com/Pinokkio

Lees ook:Efteling start zoektocht naar 1300 kinderen voor musical Pinokkio
Lees ook:Efteling gaat sprookjesmusical maken over Pinokkio
Lees ook:Prinsessenrol in musical De Gelaarsde Kat voor Vajèn van den Bosch
Lees ook:Cast Pinokkio bekendgemaakt
Lees ook:Efteling sprookjesmusical Pinokkio gaat het land in!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>