Audities Stage Entertainment Ciske de Rat

BEN JIJ EEN SCHOFFIE OM VAN TE HOUWE?

JONGENS AUDITIES  VOOR DE ROL VAN  CISKE DE RAT

GEZOCHT:
Voor de rol van Ciske zoeken we jongens die naast zang-, en acteertalent beschikken over een gezonde dosis Amsterdamse zelfverzekerdheid maar ook weten te ontroeren.
Vereisten: Leeftijd tussen de 8 en 11 jaar, met een maximale lengte van 1,45 m. en woonachtig in de Randstad i.v.m. deelname aan de Ciske Workshops.

AUDITIES:
De eerste audities zullen plaatsvinden op 14 en 21/22 februari bij Stage Entertainment op de Boelelaan 30 te Amsterdam. (Data onder voorbehoud).

CISKE WORKSHOPS:
Na de audities gaat een selectie jongens op woensdagmiddag en zaterdag workshops volgen in zang en spel en leren ze Amsterdams praten. Na ongeveer 2 maanden volgt de finale auditie waarin wordt bepaald welke 12 kinderen de rol mogen gaan spelen in seizoen 2016/2017.

REPETITIES:
Na de Ciske Workshops/ School volgen de kinderen voorbereidende repetities tot aan de zomer waarbij ze in grote lijnen hun rol krijgen aangeleerd. Eind september starten de repetities met de volwassen cast.

SPEELPERIODE:
Vanaf november 2016 is  de voorstelling vier maanden te zien in het DeLaMar Theater in hartje Amsterdam. Daarna maakt de voorstelling een tournee langs de grotere theaters in Nederland.

ENSEMBLE  AUDITIES  JONGENS  EN MEISJES:
De audities voor de ensemble rollen voor meisjes en jongens zullen plaatsvinden vanaf half mei. Inschrijven hiervoor is nog niet mogelijk.
De geselecteerde kinderen voor het ensemble krijgen ook voorbereidende lessen en repetities tussen mei en juni en starten in augustus met de repetities.

OVERIGE INFORMATIE:
- Volledige beschikbaarheid in de workshop-, repetitie-, en speelperiode is een vereiste voor deelname aan Ciske de Rat. Dit betekent dat vakanties en andere hobby’s, optredens en/of sporten alleen doorgang kunnen vinden op dagen dat je niet voor de repetities of optredens nodig bent.
- Beschikbaarheid over alle 24 speelbeurten (arbeidsdagen) in 2016/2017 heeft onze voorkeur.
- Ouder(s)/verzorger(s) zijn bereid voor vervoer te zorgen van en naar de lessen, repetities en voorstellingen.
- Alle genoemde data en locaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

INSCHRIJVEN:
Schijf je in via www.stage-entertainment.nl.
Heb je vragen? Mail naar [email protected]stage-entertainment.nl

 

 

Lees ook:Extra jongens audities voor de rol van Ciske De Rat
Lees ook:AUDITIE: Rol Fletcher in The Bodyguard
Lees ook:Nieuwe kinderaudities Billy Elliot
Lees ook:Kinderaudities Mary Poppins & Ciske de Rat
Lees ook:Rick Engelkes Producties op zoek naar Dik Trom

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>