Kinderaudities: The Lion King zoekt dappere leeuwenwelpjes!

Stage Entertainment is voor de musical The Lion King op zoek naar  jongens en meisjes uit de Randstad met zang, dans en acteertalent voor de rollen van de jonge Simba en Nala .

De kinderrollen in The Lion King worden gespeeld door een roulerend aantal kinderen die maximaal 24 voorstellingen mogen spelen per leeftijdsjaar. Hierdoor worden om de zoveel maanden nieuwe kinderen gecast en ingewerkt. Vanaf voorjaar 2017 zijn er voor The Lion King weer 12 kinderen nodig voor de tweede kindercast.

Vereisten
Jongens en meisjes met een donkere of getinte huidskleur tussen de 8 en 12 jaar oud met een maximale lengte rond de 1,45 m., die woonachtig zijn in de Randstad.

Er wordt vooral gezocht naar kids die naast lef en ambitie, dans en acteertalent hebben, die Stage Entertainment verder helpt te ontwikkelen tijdens workshops en/of repetities.

Audities
In oktober organiseren zij een auditie waarbij ze uitkijken naar jongens en meisjes voor The Lion King en tevens naar jongens voor de rol van Fletcher in The Bodyguard.

Kandidaten voor The Lion King krijgen een vervolgronde in november/december. Hierna wordt, mogelijk na een workshop periode, beslist of ze de rol mogen gaan spelen.

Repetitie en Speelperiode
De geselecteerde kinderen gaan gemiddeld 3 x per week repeteren en spelen vervolgens 24 x de rol van Simba of Nala in het AFAS Circustheater te Scheveningen (maximaal 3 x per week en afhankelijk van de looptijd van de productie).

Inschrijven
http://www.stage-entertainment.nl/werken-bij/werken-bij-stage-entertainment/audities/kinderaudities-voor-the-lion-king/

Heeft u vragen? Mail naar [email protected]stage-entertainment.nl

 

 

Disney’s The Lion King is vanaf oktober exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen dat tevens het 25-jarig bestaan als musicaltheater viert. Na succes over de hele wereld, kan ook Nederland zich laten verrassen door deze alom bekroonde Koning der Musicals!

Disney’s The Lion King vertelt het verhaal van het Leeuwenwelpje Simba die de troonopvolger is van Koning Mufasa van het Afrikaanse dierenrijk. Aan de ongestoorde jeugd van Simba komt wreed een einde als oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de jungle in en begint aan een lange reis vol avonturen. Door een groeiend zelfvertrouwen, nieuwe vrienden en een ontluikende liefde, gloort volwassenheid aan de horizon. Simba besluit op te eisen waar hij recht op heeft: zijn troon!

Lees ook:Danny Yanga opnieuw hoofdrol in The Lion King
Lees ook:AFAS Circustheater viert 25-jarig bestaan
Lees ook:Vijf vragen aan… Danny Yanga!
Lees ook:Repetities Disney’s The Lion King in volle gang
Lees ook:Kinderaudities Mary Poppins

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>