Acteurs gezocht voor ‘Fataal’

Homemade Productions maakt aan het eind van seizoen 2017-2018 de voorstelling “Fataal” naar de gelijknamige bioscoopfilm van Jesse Bleekemolen naar een script van Dick van den Heuvel uit 2016.

Voor deze kleinschalige productie zijn we op zoek naar een aantal jonge acteurs m/v (leeftijd 18 tot 25). Beschikbaarheid vanaf 19 februari 2018 (start repetities) tot half juni 2018. Er is een redelijk grote kans dat de voorstelling ook nog doorgespeeld wordt in seizoen 2018/2019. Van alle acteurs wordt verwacht dat ze een volwaardige theateropleiding doen (stage) of hebben gedaan en dat ze naast acteerkwaliteiten ook over vocaal – lees: zang- – talent beschikken.

Het verhaal
Milan en Sophie zijn twee twintigers die willen trouwen en kinderen krijgen. Bovendien heeft Milan ambitieuze plannen voor het openen van een danceclub: Jaguars. Sophie, haar ouders en zijn beste vriend Ferhane steunen hem daarin. Na veel hard werken lijkt Jaguars een succes te worden. Maar op een avond vallen drie jongens personeel en bezoekers lastig. De herrieschoppers worden uit de danceclub gezet. Ze zijn boos en zinnen op wraak. Vroeg in de ochtend wachten ze Milan op en slaan hem volledig in elkaar. Hij komt in het ziekenhuis bij en krijgt te horen dat hij nooit meer zal kunnen lopen. Zijn wereld stort in en niet alleen die van hem. Langzaam dringt bij Milan het besef door dat ook de mensen die dicht bij hem staan een nachtmerrie doormaken.

Audities zullen plaatsvinden op maandag 10 april.

Mocht je geïnteresseerd zijn stuur dan je foto en cv zo snel mogelijk, maar in ieder geval voor 31 maart, naar [email protected]

Lees ook:Talenten gezocht voor musical ‘Ghost’
Lees ook:Castings voor Petticoat en Love me Tender
Lees ook:Acteurs/Actrices gezocht voor Hans & Grietje De Musical
Lees ook:Op zoek naar Mary Poppins: Sophie
Lees ook:Sophie Veldhuizen alternate Mary Poppins

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>