Contact

Algemeen
Musical.blog.nl is een website over de wereld van theater en musical. Op de blog vind je onder andere al het hete nieuws uit musicalland, premièreverslagen, kritische noten, kortingsacties, interviews met musicalsterren en meer. Discussies op de onderwerpen zijn van harte welkom. De hoofdredactie ligt sinds mei 2013 in handen van Marieke van Sonsbeek. Musicalblog bestaat sinds maart 2008 en is gestart door Angel Mulder .

Wil je een persbericht mailen, een uitnodiging toesturen voor een persevent of om welke reden dan ook contact opnemen, stuur je mail naar [email protected]

Wil je ons iets per post toesturen, dan kan dit naar: Musicalblog.nl, Markt 26-1, 6811 CH Arnhem

Over de redacteur
Na een aantal jaar gewerkt te hebben bij verschillende mediabureaus richtte Marieke van Sonsbeek in 2011 haar eigen marketing & PR bureau (M.I.E.P.) op.
Hierin is zij vooral werkzaam als tekstschrijver, marketingadviseur en public relations medewerker. In die tijd schrijft zij al regelmatig artikelen voor meerdere websites waaronder musical.blog.nl.
Sinds mei 2013 heeft zij officieel de hoofdredactie overgenomen van Angel Mulder.
Voor meer informatie over Marieke en haar werkzaamheden, kijk op www.miep.info.

Over Blog Online
Voor meer informatie over het netwerk van Blog Online zie deze pagina.

Adverteren?
Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.