Even weg…

De komende drie dagen zullen er even geen updates verschijnen op Musical.blog.nl. We zijn er even een paar daagjes tussenuit om ons maandag weer fris en fruitig in het feestgedruis te kunnen storten tijdens het Musical Awards Gala. In de tussentijd hoef je je echter niet te vervelen. Breng bijvoorbeeld ook eens een bezoekje aan Shoppen.blog.nl of een van de andere leuke blogs die blog.nl te bieden heeft.

Lees ook:Blog.nl genomineerd voor Website van het Jaar
Lees ook:Musicalblog.nl nu ook op Twitter!
Lees ook:Musical Awards 2016 datum aangekondigd
Lees ook:Nog meer goede doelen veilingen
Lees ook:Albert Verlinde is klaar met de Musical Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>