Stem op Joseph!

Hebben we niet allemaal enorm genoten van het tv-programma Op Zoek naar Joseph? Meegeleeft met de tien finalisten die streden naar die mooie hoofdrol in de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat? Juist! Daarom helpen wij ze graag een handje. Het programma is namelijk genomineerd voor De Gouden Televisier Ring. Klik op onderstaande banner en stem!

Lees ook:Chantal Janzen vervangt Frits Sissing
Lees ook:Op zoek naar Evita genomineerd
Lees ook:Paul de Leeuw in de jury voor Joseph
Lees ook:Simone Kleinsma bij Gouden Televizier-Ring Gala
Lees ook:Eindelijk premiere voor John Vooijs in Joseph

1 Reacties // Reageer

One thought on “Stem op Joseph!

  1. sandra

    De serie verdient net zoals vorige jaar in de top 3 te staan. Het progamma werd door veel mensen bekeken. Niet alleen de heren waren elke zondag op hun best, maar ook de de weg er maar toe was iedere week ploeteren voor de heren. Het was afzien maar wel voor de hoofdrol van het jaar. En Freek heeft het zeker waargemaakt. De hele tour uitverkochte zalen en nu voor onbepaalde tijd in het Beatrixtheater. Het was zeker 1 van de beste en meest bekeken progamma`s van het afgelopen jaar.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>