Wat vind jij van de nieuwe look van Musicalblog?


Het zal de vaste bezoekers van Musicalblog wellicht wel opgevallen zijn: Musicalblog en alle andere themablogs van Blog.nl hebben een nieuw jasje gekregen. De nieuwe look maakt de site overzichtelijker en de belangrijkste dingen zijn vrijwel in één oogopslag te zien. Over de kleur zijn we alleen nog niet helemaal uit. Voorlopig hebben wij gekozen voor bordeauxrood, omdat deze kleur naar ons idee het best past bij onze eigen header. We zijn erg benieuwd wat jullie van de nieuwe uitstraling vinden en zouden het ook heel fijn vinden als jullie je mening over de kleur willen geven. Zie ook onze andere blogs Celeb en Glamour voor voorbeelden van enkele andere kleuren. Wij hopen dat jullie snel weer gewend zijn aan de nieuwe layout en indeling van Musicalblog.

Lees ook:Poll Musicalblog.nl vijf jarig bestaan
Lees ook:Op zoek naar Mary Poppins doorgestoken kaart?
Lees ook:Chantal Janzen in Madame Tussauds
Lees ook:Onder de Groene Hemel: Terugkeer van de Flowerpower in 2015
Lees ook:Musicalblog.nl bestaat 1 jaar!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wat vind jij van de nieuwe look van Musicalblog?

  1. Geesje

    Ik vind hem heel mooi, ook de kleur

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>