Musicalblog zoekt hulp!

Ben jij minimaal 18 jaar oud en hou je van musicals? Ben jij niet op je mondje gevallen? Leef en adem jij musical en kan je ook nog eens lekker vlot schrijven? Dan zij wij wellicht op zoek naar jou! Musicalblog.nl is namelijk op zoek naar een extra paar handen (en ogen) die premières, perspresentaties, shows etc. kan bezoeken en interviews kan afnemen en daar uiteraard over kan schrijven, maar daarnaast ook nog eens dagelijks een nieuwsberichtje kan plaatsen.

Je gaat naar premières, voorstellingen, persdagen, interviews en meer. Alles wat maar met musical te maken heeft! Van grote tot kleine namen. Je bent dus bij voorkeur ook overdag beschikbaar, want alhoewel de voorstellingen vaak ‘s avonds zijn, de perspresentaties zijn altijd overdag. De artikelen, recensies en interviews dienen binnen 2 dagen online te staan. Premières zelfs veelal de volgende dag al. Uiteraard ga je helemaal gratis naar deze voorstellingen en de artikelen zullen met vermelding van jouw naam gepubliceerd worden. Een kandidaat met journalistieke achtergrond heeft de voorkeur, maar is geen must. Bezit van eigen vervoer is ook handig, want de meeste perspresentaties zijn in Amsterdam. En ben je in het bezit van een goede fotocamera, dan is dat helemaal top natuurlijk.

Naast het recenseren, schrijf je minimaal 20 nieuwsberichten per maand voor de site. Voor jouw werkzaamheden krijg je een kleine vergoeding, dus verwacht geen riant salaris. Maar hier tegenover staat wel dat je gratis de voorstellingen kunt bezoeken en leuke ervaringen opdoet. Wij zijn echter wel op zoek naar iemand die zich professioneel opstelt, dus geen musicalfan die zichzelf graag op de foto zet met acteurs, met kadootjes aankomt of handtekeningen jaagt.

Heb je interesse? Stuur dan voor 20 maart a.s. een mailtje met je motivatie, achtergrond, eventuele ervaring en een foto van jezelf naar [email protected] o.v.v. ‘sollicitatie musicalblog’ . De meest geschikte kandidaten mogen een keer (danwel samen met een collega of alleen) op pad en als dit naar voldoening is, kun je er op rekenen om met regelmaat op pad te mogen voor Musicalblog.nl

Lees ook:MusicalBlog zoekt hulp!
Lees ook:Musicalblog.nl is op zoek naar schrijftalent!
Lees ook:Jouw recensie op Musicalblog.nl?
Lees ook:Musicalblog.nl nu ook op Twitter!
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Maud en Renee van Wegberg

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Musicalblog zoekt hulp!

 1. marlon coppenrath

  In de afgelopen 20 jaar, heb ik mijzelf ontwikkeld tot een deskundige op de verschillende aspecten van musical. Niet alles automatisch goed vinden, omdat het musical is. Maar kritisch blijven, naar productie en acteurs. Ben nu 35 jaar en weet dat ik een goede aanvulling kan zijn voor jullie team.
  Met vriendelijke groet, de heer marlon coppenrath.

    /   Reply  / 
 2. marion

  Ik heb deze site gevonden omdat ik veel naar musicals ga en op dit moment volledig onder de indruk ben van Matteo en de musical soldaat van oranje

    /   Reply  / 
 3. musicals

  Heb je al iemand gevonden?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>