Volg Musicalblog nu ook op Facebook!

Nog sneller op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes? Foto’s en videos zien van achter de schermen? Meedoen met speciale acties en babbelen met ons team? Volg ons op Facebook! Surf nu naar http://www.facebook.com/MusicalblogNL en klik op LIKE (of ‘Vind ik leuk’ in de Nederlandse versie). Volg je ons ook nog niet op Twitter? Dat kan ook, via @Musicalblognl Vanaf nu mis jij geen nieuwtjes meer!

Lees ook:Win op Twitter!
Lees ook:Live achter de schermen bij het Musical Awards Gala!
Lees ook:Veel sterren op rode loper bij première ‘Miss Saigon’!
Lees ook:Win 2 kaarten voor de musical ‘Je Anne’
Lees ook:Figurant Deans ontslagen wegens onzedelijk gedrag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>