Speel High School Musical op je DS

Voor echte High School Musical fans, die in het bezit zijn van een Nintendo DS, zal dit een echte must have zijn. Voor dit console is namelijk High School Musical – Work This Out verschenen. Het leuke van deze game is dat je er niet alleen mee kunt spelen, je kunt op je DS ook luisteren naar alle liedjes uit High School Musical 2. Je gebruikt je DS dan gewoon als een MP3 speler en hij werkt zelfs als de DS gesloten is!

In het spel moet je wat opdrachten doen. Elke opdracht speel je met een ander personage uit de film en hoe meer doelen je bereikt hoe meer
liedjes je vrijspeeld. Je hebt zonder te spelen sowieso allebei de versies van You
are the music in me
al. Het zijn leuke minigames, alleen hebben wij wat moeite om het basketbalspel met Zac te voltooien. Het is bijna onmogelijk om de ballen tegen te houden en ook  nog te scoren. Maar ondanks dat is deze game voor HSM-fans een echte aanrader!

High School Musical: Work This Out! is sinds 19 juni verkrijgbaar op de Nintendo DS. De game is geheel Nederlandstalig en kost ca € 40,-.
Leeftijd: 3+. Bestellen kan via de link hieronder.    


High School Musical 2, Work This Out Nds
Ubisoft

Lees ook:Win ‘Dance on Broadway’ voor de Wii!
Lees ook:Ben jij de grootste High School Musical fan?
Lees ook:Win de DVD High School Musical 3: Senior Year
Lees ook:High School Musical 3 grote kans op Oscar
Lees ook:High School Musical 4 komt er ook aan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>