Hairspray op TV!


Mocht je de film Hairspray nog niet hebben gezien, dan is nu je kans. Net5 zendt deze film donderdag om 20:30 uit.

Hairspray is een film die gemaakt is naar aanleiding van een Broadway-musical met dezelfde naam. De Broadway-musical is gemaakt na de Hairspray-film uit 1988, de film die in 2007 is uitgekomen is dus geen directe remake van de film uit 1988. De 2007 versie is geproduceerd door Zadan/Meron Productions in de Verenigde Staten. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Nikki Blonsky, John Travolta en Michelle Pfeiffer. Travolta speelt gehuld in een fatsuit de rol van een vrouw, Edna Turnblad. Ook Zac Efron (High School Musical) speelt een rol in deze film.

Lees ook:Geen Hairspray 2
Lees ook:CD voor Nederlandse cast High School Musical
Lees ook:High School Musical 4 komt er ook aan!
Lees ook:Cry Baby opent zaterdag op Broadway
Lees ook:Zac Efron stapt uit Footloose

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>