Twee Mary Poppins kandidaten zullen de show zondag verlaten


De eerste liveshow a.s. zondag van Op zoek naar Mary Poppins wordt meteen een hele spannende, want maar liefst twee van de 11 kandidaten zullen de show moeten verlaten…

Het AVRO-programma Op zoek naar Mary Poppins start aanstaande zondag 6 december met de liveshows. De elf finalisten gooien tijdens de eerste liveshow alles in de strijd om de spannende auditie door te komen. Het wordt een harde strijd. Normaal gaat er één kandidaat per aflevering uit, maar nu is het avontuur voor twee kandidaten na één show al voorbij, voor één van hen al na een uur.

De eerste liveshow gaat zondag om 20.25 uur op Nederland 1 van start. Aan het einde daarvan volgt meteen een sing-off; de twee finalisten met het minste aantal stemmen van het publiek moeten het tegen elkaar opnemen. Uiteindelijk beslist musicalicoon Willem Nijholt wie er wordt gered. Na de liveshow zijn de tien overgebleven kandidaten nog niet veilig. Ook in de resultshow (22.25 uur) – het tweede gedeelte van het programma – komen er weer twee potentiële Mary’s in de sing-off.

Wie overleven de eerste ronde en maken nog kans om de hoofdrol in de gelijknamige musical te gaan spelen? Na de optredens van Angenita, Noortje, Eefje, Simone, Suzanne, Bente, Sophie, Irene, Carmen, Willemijn en Rosalie aanstaande zondag weten we meer.

Op zoek naar Mary Poppins: zondag 6 december, AVRO, Nederland 1, 20.25 uur (liveshow) en 22.25 uur (resultshow).

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Robin van den Akker backstage bij ‘Op Zoek naar Mary Poppins’
Lees ook:Finalisten Op Zoek naar Mary Poppins op 50PlusBeurs
Lees ook:Finalisten Op Zoek naar Mary Poppins brengen eerbetoon aan Ramses Shaffy
Lees ook:Bekendmaking Mary’s tijdens Musical Awards gala
Lees ook:Op zoek naar Mary Poppins: Willemijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>