Musical voor Cher

Het leven van zangeres Cher zal worden verwerkt tot een musical. De regie is in handen van Andy Fickman, die een groot fan is van de inmiddels al 64-jarige zangeres. De naam voor de musical is nog niet bekend gemaakt.

Cher werd bekend met het duo Sonny & Cher dat ze met haar toenmalige echtgenoot Sonny Bono vormde. Sonny en Cher scheidden in 1975.  Cher hertrouwde met rock- en blueszanger Gregg Allman en scheidde weer in 1979. Ze heeft twee kinderen, Chaz Bono (geboren als Chasisity) met Sonny en Elijah Blue Allman met Gregg. Haar dochter Chaz werd vorig jaar officieel een man.

Momenteel is Cher te zien in musicalfilm Burlesque, die over enkele weken in Nederland te zien is, met Christina Aquilera. Ook de Nederlandse danser Timor Steffens is in deze film te zien.

Lees ook:Musical over leven Cher in 2018 op Broadway
Lees ook:Kim-Lian van der Meij bevallen van zoontje!
Lees ook:Dochtertje voor engelse Joseph
Lees ook:Rick Astley schrijft een musicalfilm
Lees ook:Tommie Christiaan en Michelle Splietelhof krijgen een dochter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>