Sandor heeft ‘Op Zoek naar Zorro’ moeten verlaten

De eerste liveshow van Op Zoek naar Zorro zit er op. Sandor Sturbl moest helaas deze week al het veld ruimen. Hij moest het in de sing off opnemen tegen Samuel.

Sandor en Samuel moesten in de Sing Off het nummer ‘Niets dan dit’ zingen. Samuel had van het publiek de minste stemmen gekregen, maar uiteindelijk besloot Willem Nijholt om toch Sandor, die momenteel in de rockmusical We Will Rock You te zien is, naar huis te sturen. Er zijn nu nog tien potentiële Zorro’s over. Wie is jouw favoriet?

Lees ook:Samuel heeft ‘Op Zoek naar Zorro’ moeten verlaten
Lees ook:Marijn is geen Zorro, wie is nu jouw favoriete Zorro?
Lees ook:Onverwacht vertrek uit ‘Op Zoek naar Zorro’
Lees ook:Op Zoek naar Zorro: twee Zorro’s exit
Lees ook:Karin Bloemen gastpanellid ‘Op Zoek naar Zorro’

34 Reacties // Reageer

34 thoughts on “Sandor heeft ‘Op Zoek naar Zorro’ moeten verlaten

 1. bas

  Ja…. Hier ga ik gelijk ff posten!!!!

  Dit is toch absurd!! Dit is toch… blèh, heb er geen woorden voor!

  Aan de ene kant Sandor die geweldig zingt het lied goed brengt en een nummer doet dat 1000x moeilijker is.
  Aan de andere kant Samuel die misschien 5 noten zuiver heeft gezongen..ook in de sing-off…

  Goh, wie moet je saven Willem???

  Gelukkig was Pia zo te zien ook niet echt amused!

  Bah… vies…

    /   Reply  / 
  1. Hans

   Ben het 100% met Bas eens, die Samuel zong heel erg vals , met name viel dit me in de sing-off op.
   In ieder geval was Sandor in de sing-off veel beter bij stem.

     /   Reply  / 
   1. bas

    DAnku!!

      /   Reply  / 
  2. mirjam

   Eigenlijk had ik het idee dat meneer Nijholt per ongeluk de verkeerde naam zei…. Hij verwart namen wel vaker in de show en ook is hij regelmatig in de war over wie welk nummer heeft gezongen…en in welke taal (Tommy)…
   Hij zet zichzelf op deze manier voor schur en ik vind de hele show niet meer serieus te nemen. Heel jammer, ik vond op zoek naar.. de leukste auditieshow om naar te kijken.

     /   Reply  / 
   1. sandrina

    Dat zou best kunnen maar als dat zo geweest is dan was hij voor mij een echte persoonlijkheid als hij het had toegegeven.

    Maar ik weet wel een goede opvolger voor hem namelijk stanley burleson een vakman zit al jaren in het vak hij lijkt mij erg geschikt om willem op te volgen.

      /   Reply  / 
 2. Suzan

  Maar Samuels eerste nummer was tha bomb! Ik zat helemaal tegen de tv geplakt. Samuel it is…

    /   Reply  / 
 3. martijn

  Samuels eerste nummer was ook niet zuiver. Het leek of hij last had van zijn keel. Wat ik slecht van Willem vond is dat hij het tv-publiek afzeikte door te zeggen dat Samuel te weinig SMS-jes had gekregen. Televoting is de manier waarop Zorro wordt gekozen en als hij het hier niet mee eens is dan is hij niet geschikt als jurylid in dit programma.

    /   Reply  / 
 4. Wendy

  En daarbij, smeul viel erg erg tegen bij de uitmarkt en meer van die eerste optredens. Veel te overdreven en gemaakt.

    /   Reply  / 
 5. Jan

  Willem mag natuurlijk best zeggen dat het publiek blijkbaar geen smaak heeft: zowel Samuel als Sandor hadden niet in de singoff moeten zitten. Sandor was één van mijn favorieten en absoluut beter in de singoff, maar dat zal Willem ook wel horen als hij het programma nog eens terugluistert: wat zong die Samuel vals, hij was zo nerveus dat er geen noot goed uit kwam.
  Valse start voor Op zoek naar Zorro, wat mij betreft.

    /   Reply  / 
  1. sandrina

   Ja heel jammer Sandor was beter in de uitzending en ook in de sing-off.Wat ik ook vreemd vind is dat er wel over Tommie’s lengte en niet over Samuel’s lengte werd gepraat.Tommie heeft een goed figuur alleen wat klein maar Samuel is klein en gedrongen niet mooi om te zien.
   Ten tweede is het mij ook opgevallen dat degene die het laatst zingt de pineut is voor het stemmen er zit maar weinig tijd tussen dat was in de andere zoektochten anders daar zat veel meer ruimte tussen.Je moet toch stemmen op de presentatie van de avond en niet op de persoon anders kan een ieder daar meteen al op stemmen.Mijn fav.zijn Dennis ten V,Tommie en Mischa

     /   Reply  / 
   1. martijn

    Vanaf de 2e aflevering zit er een uur tussen de show en de uitslag van de televoting. Overigens kon je al vanaf het begin stemmen. Op TT-pag 311 stonden de telefoonummers en SMS codes. Vanaf volgende week zul je dus waarschijnlijk pas vanaf het eind van deel 1 kunnen televoten.

      /   Reply  / 
 6. Robbin

  Ik ben bang dat dit ‘Op zoek naar..’ seizoen die eerste van de 4 wordt die gewoon een populariteitswedstrijd a la TVOH is.

    /   Reply  / 
 7. Anna

  Het is onbegrijpelijk dat Sandor uit de show moest. Hij is authentiek en ontroerend. Dat vond Pia ook toen ze hem voor het eerst hoorde zingen. Ze noemde het een zeldzame ervaring. Het is een onzalig idee dat het publiek moet beslissen, met daarna een vangnet: God Nijholt, in plaats van de hele jury. Die zit er uiteindelijk voor spek en bonen bij. Nijholt was al geërgerd doordat hij tot 2 keer toe gemaand werd om het ‘kort’ te houden. Dat kun je van een big ego niet verwachten natuurlijk! Dus mocht de vals zingende Samuel door. Ik zag Pia helemaal in elkaar zakken en wit weg trekken. Terecht! Voor mij is de lol eraf. Sandor was voor mij de reden om te kijken. Hij heeft charisma en de kwaliteit om je te raken. Hij komt er wel, ook zonder Nijholt.

    /   Reply  / 
 8. lotte

  Mensen, wat een ophef om niets. Het is toch al duidelijk om wie het straks gaat. Ruud of Tommie wordt zorro. En dat vind ik ook niet meer dan terecht. Zij hebben de uitstraling, het uiterlijk en de zangkwaliteiten. Dus maakt jullie niet druk om de andere kandidaten, ze doen alleen mee voor het meedoen.

    /   Reply  / 
 9. Jo

  Het is gewoon vreselijk dat Willem Nijholt zegt “het publiek heeft duidelijk geen smaak”. Wie is deze arrogante man dat hij al die stemmen van het publiek zo weg kan wuiven. In zijn jonge dagen was het best een aardig acteur, maar het begint zo langzamerhand een zure oude man te worden. Met kennelijk voorkeur voor hobbit-achtige jongetjes…

    /   Reply  / 
  1. Hans

   Zou het ECHT zijn persoonlijke keuze zijn geweest , of is dit ingegeven vanuit het feit dat deze Samuel meer Zorro-looks had dan Sandor ?

   Als je naar mijn mening vraagt is Samuel om productietechnische redenen doorgegaan naar de volgende ronde , duidelijk niet om zijn artistieke prestaties ,hij zong gewoon vals , gelukkig is iedereen in dit forum daar over eens…)

     /   Reply  / 
   1. Suzan

    Nee hoor, ik vond Samuel in zijn eerste nummer prachtig zingen. Uitstekende interpretatie ook. In de Sing Off zong hij vals, dat klopt… maar ze kijken ook naar het grotere geheel.

      /   Reply  / 
    1. bas

     Hou toch op… Ik kan je minstens 10 momenten laten horen dat Samuel vals zong in zijn eigen nummer. Iedereen heeft z’n eigen smaak, maar als iemand vals zingt moet dat wel gezegd en erkent worden…

       /   Reply  / 
 10. Ilse

  Het wordt tijd dat Willem Nijholt uit deze jury verdwijnt; te oud, en erg slechthorend, anders stuur je zo’n fantastische vocalist niet weg en behoud je niet iemand die op geen enkele wijze in dit vak thuis hoort. Hij zingt nog slechter dan slecht. Of spelen er andere redenen….
  Het haalt i.i.g. het kijkplezier van de “op zoek naar” serie behoorlijk weg.

    /   Reply  / 
  1. sandrina

   Ja voor mij mag dit het laatste seizoen zijn voor hem hij is wel een vakman en kan jonge mensen veel leren maar als jurylid is hij zuur en het lijkt of hij dit seizoen niet lekker in zijn vel zit.Misschien wat ongemakken maar de sing-off mag niet bepaald worden door voorkeur maar je moet ook het totaalplaatje zien wat betreft dans,zang en spel.Sandor was in dit geval duidelijk de betere.

     /   Reply  / 
 11. Janny

  Ik zou het commentaar van Pia Douwes wel eens willen horen na het wegsturen van Sandor. Het vuurwerk uit haar ogen sprak boekdelen.

    /   Reply  / 
  1. Hans

   Inderdaad was de camera even op Pia gericht en als blikken konden doden….

   Overigens is mijn mening dat er 1 deelnemer is die er uitschiet qua power , natuurtalent en pure echtheid in zijn performance , en dat is Ruud.
   Waarmee ik beslist niet wil zeggen dat hij voor de specifieke Zorro-rol de beste is.
   En of hij publiekslieveling is/blijft is ook maar de vraag , om niet te zeggen of hij de ‘ grillen’ van Willem overleefd…

     /   Reply  / 
 12. M.

  Mijn favoriet is Roman.

    /   Reply  / 
 13. s

  Mijn favoriet is Dennis de Groot! Ik hoop dat hij nog veel meer van zichzelf mag laten zien. En dat hij nog veel mensen kan verbazen met zijn mooie stem. Ik krijg kippenvel van zijn stem.
  + mag ik opmerken dat alle “bekende” namen aan het begin vd show zaten en de onbekenden allemaal achterin. Extra knap dat ze er dan ingebleven zijn, terwijl er maar kort voor hen gestemd kon worden.
  Persoonlijk vind ik Samuel vals zingen en hij ziet er misschien wel spaans uit….hij moet toch ook een sexy uitstraling hebben???!?!?!! Dus geen zorro voor mij. Ruud heeft wel stoere uitstraling, maar zong liveshow 1 ook stukken vals en vind ik ook geen zoro. Snap niet dat hij dan bij de top 3 wordt gezet. Kelvin ook vals, Dennis T.V mooi gezongen. Roman had een te snel en moeilijk liedje om te kunnen zingen.

    /   Reply  / 
 14. Aron

  Nou, ik vond dat er wel meer juryleden waren die de plank flink missloegen… Brigitte die Samuel als favoriet kiest omdat ‘ze hem nog niet kende’, niemand die wat zei over het feit dat Ruud in zijn nummer meer noten níet haalde dan wel, hem dan ook nog eens kiezen als favoriet (Pia). Alles en iedereen ‘deed het geweldig’, maar bij profs als Dennis en Marijn wordt er gemuggenzift over ‘ogen’… Wat mij betreft kiest Nederland voor een ervaren zanger/acteur: Marijn!

    /   Reply  / 
 15. Mar

  Ik ga voor Ruud of Dennis de G.
  De eerste omdat hij mij een geweldige Zorro lijkt. Ik vond hem niet de beste afgelopen liveshow, maar dat gaat hij wel worden, denk ik!

  Dennis de G. omdat ik in underdog altijd leuk vind en omdat ik hem echt een ge-wel-dige stem vind hebben. Moet alleen nog groeien qua performance!

    /   Reply  / 
 16. max pennarts

  hei kelvin, jij bent de zoro voor ons en ik weet dat jij de beste bent en we komen zaterdag naar de life shows dus zet hem 0p. groet max

    /   Reply  / 
  1. Mar

   ZORROtterdam!

     /   Reply  / 
 17. K

  Ik ga voor Dennis de G! Hij heeft een goede stem en de looks. Een aantal andere kandidaten vind ik gewoon te gay voor zorro.

    /   Reply  / 
  1. Julia Doedens

   Dennis de Gay heeft ook niet echt een supermannelijke uitstraling, toch?

     /   Reply  / 
   1. n

    nou…. hij is niet gay hoor!!! Hij heeft een hele mooie vrouw… Had je toch beter op moeten letten tijdens de uitzending….

      /   Reply  / 
    1. Julia

     Het hebben van een mooie vrouw wil natuurlijk niet zeggen of je al dan niet gay zou kunnen zijn. Anyway: Dennis zakt wel helemaal weg in de musicalblog-poll en dat lijkt me niet de bedoeling!

       /   Reply  / 
 18. Wendy

  Ik ben het helemaal met Aron eens, voor mij stak Marijn er met kop en schouders bovenuit. Wat een stem, en wat een prachtige performance. Ik vond de feedback van Willem Nijholt ‘dat hij de beleving miste’ totaal misplaatst. Zat met de tranen in mijn ogen te luisteren en te kijken.

  Wat ik ook jammer vind is dat Sandor naar huis moest, ik vond hem erg goed.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>