Joey Ferre volgende week gewoon weer in Sunday Night Fever

Joey Ferre zal volgende week gewoon weer te zien zijn in Sunday Night Fever. De kandidaat ging gisteren tijdens de liveshow van het programma onderuit en bleek zijn knie uit de kom te hebben. Gelukkig valt zijn blessure mee.

Joey is gisteravond nog naar het ziekenhuis gegaan en gelukkig blijken er geen banden gescheurd of botten gebroken. Door de klap heeft hij echter wel veel vocht onder zijn knie gekregen en daarvoor zal hij rust moeten houden. Waarschijnlijk dus geen heftige dansmoves van Joey a.s. zondag, maar zoals het er nu naar uit ziet, is hij er in ieder geval bij tijdens deze halve finale. En dat is maar goed ook, want hij blijkt de grote favoriet bij het publiek.

De show is op deze Eerste Kerstdag geheel in kerstsfeer. De heren openen samen met Chantal de show met de kerstklassieker ‘Jingle Bells’. Naast dit nummer en nog een andere kerstsong blijft de muziek uit de musical Saturday Night Fever in de spotlight staan. Beide teams dansen op ‘Jive Talkin’ en ‘Boogie Shoes’ uit deze swingende discomusical. Er blijven dan nog maar vier plekken over voor de finale op 1 januari. Wie sleept de hoofdrol in de wacht en wordt de nieuwe Tony Manero in Saturday Night Fever?

Lees ook:Joey geblesseerd tijdens ‘Sunday Night Fever’
Lees ook:Joey Ferre is Tony Manero in ‘Saturday Night Fever’!
Lees ook:‘Joey wint Sunday Night Fever’
Lees ook:‘Saturday Night Fever’ stopt eerder
Lees ook:Zullen Marcel S en Alessandro ‘Sunday Night Fever’ gaan verlaten?

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Joey Ferre volgende week gewoon weer in Sunday Night Fever

  1. Pingback: Joey geblesseerd tijdens ‘Sunday Night Fever’ | Musical

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>