Rob en Vincent verlaten ‘Sunday Night Fever’

Vanavond was het dan zover, de eerste liveshow van Sunday Night Fever. Elke show vallen er twee kandidaten af, dit waren deze keer Rob en Vincent.

Colin, Daniel en Rob belandden in het team van Carlo en Julie in de gevarenzone. Rob moest helaas het veld ruimen. Bij Kim-Lian en Jan waren de drie met de minste stemmen Marcel V, Jurriaan en Vincent. Natuurlijk werd Marcel als eerste gered en uiteindelijk moest Vincent de show verlaten. Dit houdt in dat er nu nog tien kandidaten over zijn: Alessandro, Colin, Daniel, Javan, Joey, Jurriaan, Marcel S, Marcel V, Mathijs en Deon. Zij maken nog steeds kans op die hoofdrol van Tony Manero in Saturday Night Fever. Welke 2 mogen de show de volgende keer verlaten?

 

Lees ook:De twaalf finalisten in ‘Sunday Night Fever’
Lees ook:Javan en Marcel S. verlaten ‘Sunday Night Fever’
Lees ook:Zullen Marcel S en Alessandro ‘Sunday Night Fever’ gaan verlaten?
Lees ook:Gaat Colin ‘Sunday Night Fever’ verlaten?
Lees ook:Colin en Jurriaan verlaten ‘Sunday Night Fever’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>