Daniel en Marcel V. verlaten ‘Sunday Night Fever’

Het was een bizarre avond vanavond tijdens Sunday Night Fever; de blessure van Joey Ferre en Alessandro die niet kon zingen door een keelontsteking. Ook de uitslag was best een hele verrassende. Zo kwamen Marcel en Deon in het team van Kim-Lian en Jan in de gevarenzone terecht en stonden Mathijs en Daniel ook met de minste stemmen op het podium.

Carlo en Julie gingen voor degene met meer ervaring en redden Mathijs, waardoor Daniel de show moest verlaten. Kim-Lian en Jan kozen juist niet voor de ervaren jongen, maar voor het type Tony en stuurden Marcel Visscher naar huis, waardoor Deon weer een ronde verder is. Wie maakt volgens jou nu het meeste kans op die rol van Tony Manero in Saturday Night Fever?

 

Lees ook:Rob en Vincent verlaten ‘Sunday Night Fever’
Lees ook:Javan en Marcel S. verlaten ‘Sunday Night Fever’
Lees ook:De twaalf finalisten in ‘Sunday Night Fever’
Lees ook:Zullen Marcel S en Alessandro ‘Sunday Night Fever’ gaan verlaten?
Lees ook:Gaat Colin ‘Sunday Night Fever’ verlaten?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>