Javan en Marcel S. verlaten ‘Sunday Night Fever’

Zoals verwacht hebben Marcel en Javan vanavond Sunday Night Fever moeten verlaten. Mathijs en Marcel stonden in de gevarenzone, Carlo en Julie redden Mathijs. Bij Kim Lian en Jan hadden Javan en Alessandro de minste stemmen. Zij redden Alessandro.

Op 1 januari is de finale van Sunday Night Fever. Hierin strijden Mathijs, Alessandro, Deon en Joey om die felbegeerde rol van Tony Manero in Saturday Night Fever. Wij hebben al zo’n vermoeden wie dat gaat worden, en wie denk jij?

 

Lees ook:De twaalf finalisten in ‘Sunday Night Fever’
Lees ook:Zullen Marcel S en Alessandro ‘Sunday Night Fever’ gaan verlaten?
Lees ook:Daniel en Marcel V. verlaten ‘Sunday Night Fever’
Lees ook:‘Joey wint Sunday Night Fever’
Lees ook:Rob en Vincent verlaten ‘Sunday Night Fever’

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Javan en Marcel S. verlaten ‘Sunday Night Fever’

  1. Pingback: ‘Joey wint Sunday Night Fever’ | Musical

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>