Filmpje: I’d do anything – Sing Off Francesca en Ashley

Afgelopen weekend moest er weer een Nancy afvallen in de zoektocht I'd do anything op de BBC naar een Nancy en Oliver voor de musical Oliver!. Deze week belandden Francesca en Ashley in de Sing Off. De keus was moeilijk voor Andrew Lloyd Webber, maar uiteindelijk moest, verrassend genoeg, Francesca het veld ruimen… Bekijk hier hun laatste poging voor een plek naar de volgende ronde. Maar eerst bezoeken de Nancy's de voorstelling Wicked.

 

 

 

Lees ook:Filmpje: I’d do anything – Afscheid Tara
Lees ook:Filmpje: I’d do anything – Sing Off Rachel en Niamh
Lees ook:Filmpje: I’d do anything – Highlights aflevering 1
Lees ook:Sandor heeft ‘Op Zoek naar Zorro’ moeten verlaten
Lees ook:Rob en Vincent verlaten ‘Sunday Night Fever’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>