Filmpje: Koreaanse versie van My Fair Lady

Vergeet Audrey Hepburn of Julie Andrews. De Koreanen hebben een vernieuwde versie van My Fair Lady op de planken gezet. Met klinkende namen als Lim Hye-young, die werd gekozen uit bijna 1200 auditanten als Eliza Doolittle. Actrice Kim zal de alternate voor Eliza op zich nemen en acteur Lee Hyung-chul speelt Henry Higgins. Wie kent ze niet?
De in Korea zeer bekende zangeres Yoon Bok-hee zal de rol spelen van Mrs. Higgins. Het stuk is aangepast op de Koreaanse normane en waarden. My Fair Lady is te zien in het Sejong Center for the Performing Arts vanaf 22 augusts tot 14 september. Dus als je in de buurt bent…

Hieronder de Koreaanse versie van I could have danced all night uit de musical My Fair Lady.

 

Lees ook:Premiere: My Fair Lady
Lees ook:Musical ‘My Fair Lady’ opnieuw naar Broadway
Lees ook:DommelGraaf & Cornelissen Entertainment brengt grote musical-evergreen opnieuw in het theater
Lees ook:Keira Knightly wordt Eliza Doolitlle
Lees ook:‘De Musical, het boek’ ten doop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>